Carberry Project

Carberry Project

The CARBERRY episode of HDTV’s “Curb Appeal, the block” took a plain looking house green house with no front landscaping and made it look amazing. The major work included adding a stone-faced wall to support a wooden porch approach to the front door. A built-in planter was built on the new wooden porch below the living room window, complete with a drain. The same stone that was used to face the block wall was also used to face the front of the house. The existing wood window trims were supplemented with additional trim and painted to make it looks like a brand new seamless casing. Lights were added to the front of the house. This became a defined Craftsman house.

  • HGTV“Au Revoir ugly house, Bonjour Curb Appeal"
  • SEASON25
  • EPISODE7
  • CATEGORY

Let's make something great together

Get in touch with us and send some basic info for a quick quote

TOP